Reviews

Schrijf een beoordeling - op deze pagina is het gemakkelijk!

noordterras met bloemen


Schrijf een review na uw verblijf bij "Vinea Mea"

Als u weer thuis bent van uw vakantie en u heeft het leuk gehad in onze chambres d'hôtes/ B&B "Vinea Mea" dan hopen wij dat u een positieve review wil schrijven. Het helpt ons beter zichtbaar te worden op de websites van Chambres d'hôteswijzer en Bed and Breakfast.eu Het helpt ook toekomstige gasten te bepalen of ze voor hen een goede keuze maken met onze Chambres d'Hôtes - B&B "Vinea Mea".

Wij hebben geprobeerd het u gemakkelijk te maken door betreffende website-pagina voor beoordelingen hieronder te plaatsen. 


Schrijf een review bij Chambres d'hôteswijzer (link)

Kijk onder de foto van onze B&B en kies -Beoordelingen- op de horizontale balk. 

Kies vervolgens -Plaats beoordeling-

Als iets niet van toepassing is dan hoeft u dit niet in te vullenWij zijn ook lid van Bed and Breakfast eu. Zij hebben een andere manier van reviews verzamelen. 

IMG_7805

Wij vullen bij Bed and Breakfast een willekeurige dag in op hun kalender rondom de tijd dat u terugkomt van vakantie. Zij sturen u daarna een email met de vraag een beoordeling te schrijven.

Kijk ook in uw ongewenste reclame om de email van Bed and Breakfast eu te vinden !!!!!Dank u wel voor de moeite die u heeft genomen en wij hopen u weer te zien bij een volgende gelegenheid.


Terug naar onze overzichtspagina

© Chambres d'hôtes/B&B "Vinea Mea" in Chaume-lès-Baigneux, in de streek de Bourgogne, Côte d'or, Frankrijk