Accommodatie


Gastenkamers

Op de eerste verdieping van ons huis bieden wij twee ruime kamers aan. 

"De Rozenkamer" en "de Leliekamer" zijn eenvoudig en licht. De gekozen materialen zijn hoofdzakelijk hout en katoen. De muren zijn geconstrueerd met ecologische materialen zoals hout, cellulose, en hennep. De wanden zijn geverfd met een warme okerkleurige leemverf. De kamers hebben daardoor een aangenaam leefklimaat. Heerlijk om in te slapen.  

De "Familiekamer" heeft 2 kamers, de Leliekamer en kamer Viooltje, met één badkamer.


"De Rozenkamer" met één 2 persoonsbed

of

"De Leliekamer" met twee 1 persoonsbedden

of

"De Familiekamer"Parkeren

Bij  "Vinea Mea" is het hele terrein afgesloten door hagen en hekken, waardoor u uw auto met uw bezittingen veilig en gratis kunt parkeren.


Kinderen

De tuin heeft verschillende compartimenten die met gaas, hagen en hekken zijn afgescheiden, daardoor kunnen kinderen onbekommerd en veilig spelen. Uw kinderen kunnen ook: lekker het bos in, wandelingen maken, honden borstelen, kippen voeren en eitjes rapen, en zo nog meer buiten- activiteiten.

De centrale trap in huis is zowel boven als beneden beveiligd met kinderhekjes. In de grote woonkamer hebben de kinderen veel ruimte voor binnen activiteiten voor als het weer regenachtig is.


    Meer praktische informatie                                                                


kleine woonkamer

Foto genomen vanuit de grote keuken, de plaats waar uw maaltijd wordt klaargemaakt. Links de hoofdingang van het huis. Uitzicht rechtdoor geeft u een blik op de bossen en velden.

                                              

Het Huis


© Chambres d'hôtes/B&B "Vinea Mea" in Chaume-lès-Baigneux, in de streek de Bourgogne, Côte d'or, Frankrijk