Introductie

Vinea Mea - Chambres d'Hôtes - B&B - van Nederlandse eigenaren


Bed & Breakfast "Vinea Mea"met twee ruime gastenkamers, is gelegen in de mooie streek de Bourgogne in het departement de Côte d'Or in Frankrijk, vlakbij de Morvan en een aantal belangrijke wijngebieden. U vindt ons, op 59 km ten westen van Dijon, op 18 km van Flavigny-sur-Ozerain en op 18 km van Montbard (station Montbard ligt op 1 uur afstand van Parijs met de TGV)

Waar liggen wij op uw route? Slechts 16 km (enkele reis) meer reizen voor uw tussenstop naar het zuiden (via Lyon) en u kunt direct van uw vakantie genieten in de heerlijke rustige omgeving van "Vinea Mea". Bovendien vermijdt u de drukte rondom Dijon, doordat de aanrij-route iets anders is. Voor meer informatie over uw route naar "Vinea Mea".


De sterke punten van "Vinea Mea" : 

  • Ruimte, stilte, schoonheid, lekker en gezond eten, betaalbaar. 
  • Flexibele ontbijttijden, dus geen haastgevoel.
  • Ontstressen. 


Bij mooi weer kunt u luieren in de grote tuin met zijn drie terrassen rondom het huis en nog veel meer rustige hoekjes waar u zich kunt terugtrekken. Maar ook als het slecht weer is, wilt u een mooie, ruime leefruimte. Wij bieden onze gasten een grote en lichte woonkamer met veel bewegingsruimte en als u wilt kunt u gebruik maken van een kleine keuken voor onze gasten.

De maaltijden worden zorgvuldig bereid met verse produkten van overwegend biologische kwaliteit en de kruiden komen uit onze eigen tuin. 

uw gastvr en h 3

Uw gastvrouw en gastheer Joyce en Coen Gootjes


Omgeving

"Vinea Mea" is gelegen in een mooie en afwisselende heuvelachtige, bosrijke en landelijke omgeving met leuke oude pitoresque dorpjes en stadjes. Wij wonen midden in een uitstekend wandelgebied, maar u kunt hier ook goed fietsen. U kunt interessante bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken. Er zijn sportieve mogelijkheden zoals golf, paardrijden, vissen etc. 

U bent ook van harte welkom voor een tussenstop naar het zuiden. Ons huis ligt op 668 km van Utrecht, reistijd met de auto is ongeveer 7 uur via de snelwegen. Een aangename uitrustplek om uw vakantie goed te beginnen of om nog even uit te rusten na een actieve vakantie. 


Accommodatie                          © Chambres d'hôtes/B&B "Vinea Mea" in Chaume-lès-Baigneux, in de streek de Bourgogne, Côte d'or, Frankrijk